Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Regidors
Inici >

Neus Domènech Oller

Neus_Domènech

 

Nascuda l’any 1980. Infermera de professió ha estat la responsable de l'àrea d'innovació de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. També ha exercit com a docent de la Fundació Privada Escoles Universitàries Gimbernat en l'itinerari d'especialització de Salut Digital. Des del 2022 és membre de la Comissió Departamental d'Innovació i Transformació del Sistema de Salut de la Generalitat de Catalunya i Referent de la Comissió Innovació de la Unió Catalana d'Hospitals.
 
Màster eHealth en tecnologies de la comunicació i gestió sanitària a la Universitat Ramon Llull, màster Universitari en Envelliment Actiu: Prevenció i bases per a una atenció integral a la Universitat de Vic i postgrau en Gestió d’Infermeria a la Universitat de Girona. Té més d’una dècada d’experiència en la gestió de serveis d’ infermeria en l’àmbit de l’atenció a la cronicitat com a cap d’unitat. Des de l’any 2020, impulsa la innovació amb la implantació de projectes tecnològics per millorar l’atenció sanitària i social a la comunitat.

 

Càrrec

Regidora

Horari de visites

A concretar

Partit polític

Grup municipal
Sense títol
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat