Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Regidors
Inici >

Immaculada Muñoz i Díaz

Imma_Muñoz

 

Imma Muñoz Díaz és la regidora d’Àrea d’Acció Social, Cooperació, Barris, Igualtat de Gènere, Transparència, Participació de l’Ajuntament d’Olot des del 2019.

Nascuda l’any 1972, és infermera de professió. Va cursar els seus estudis a la Universitat de Vic i, posteriorment, va portar a terme dos postgraus d’Atenció Prehospitalària Urgent i Gestió Infermera a la Universitat de Girona. Ha treballat a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa des de l’any 1991 a diferents unitats i de l’any 2005 i fins al 2019 ha estat Cap d’unitat Infermera del Servei d’Urgències i Emergències amb participació a la Comissió per a la Prevenció i Atenció de la Violència Masclista a la Garrotxa i la Comissió d’Emergències de la comarca.  Paral·lelament, està vinculada amb l’activitat social i cultural de la ciutat, sòcia de l’Associació de Dones de la Garrotxa Alba i d’Òmnium Cultural.

 

Càrrec

Regidora

Horari de visites

A concretar

Partit polític

Grup municipal
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat