Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Regidors
Inici >

Jordi Güell Güell

Jordi_Güell

 

Amb una àmplia experiència en la gestió pública a l’Administració Local: del 1996 al 1999, gestionant a la Fundació Garrotxa Líder les ajudes europees per al desenvolupament econòmic de la comarca de la Garrotxa, durant 12 anys,  del 1999 al 2011, va exercir com a gerent del Consell Comarcal de la Garrotxa i els 8 anys següents, gerent de l’Ajuntament d’Olot.

Nascut l’any 1964, és Llicenciat en Enginyeria Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb postgrau en Desenvolupament Local i Regional per la Fundació Les Heures de la Universitat de Barcelona, Postgrau en Gestió de la Qualitat en empreses de serveis per la Universitat Oberta de Catalunya i Mestratge en Direcció i Gestió Pública per ESADE. Impulsor de la secció jove del Centre Excursionista d’Olot ha estat vinculat amb entitats de caire social, cultural i mediambiental de la ciutat. Soci d’ Òmnium Cultural i d’Amnistia Internacional.

 

Càrrec

Regidor

Horari de visites

A concretar

Partit polític

Grup municipal
Sense títol
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat