Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Exhaurides les entrades per als 3 espectacles familiars de Setmana Santa a Olot

'Andròmines', 'Libèl·lula' i 'Les aventures del lleó vergonyós' són les 3 propostes familiars pel divendres, dissabte i diumenge sant a les 17 hores que han proposat DinàmiG i l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Olot per aquests dies de Setmana Santa. 

26 de març de 2021


Totes elles es tracten d’espectacles fets per companyies del territori i s’han programat en el marc del projecte D’AQUÍ (cultura km. 0 a Olot) per oferir una programació d’oci de qualitat a la població local i, alhora, donar suport a les empreses culturals de la comarca en un moment complicat com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Els tres espectacles a càrrec de les companyies Samfaina de colors, Toti Toronell i El Pot Petit han exhaurit amb poques hores les prop de 500 entrades que es van posar a disposició del públic de forma gratuïta a través de la pàgina web https://olotcultura.koobin.cat/

D’AQUÍ és una proposta de cultura km. 0 a Olot pensada per tenir continuïtat al llarg del temps incloent empreses culturals vinculades amb les arts plàstiques, l’artesania... fent diferents cicles amb l’objectiu d’oferir propostes culturals de qualitat fetes per empreses del territori.

 

  • D'AQUÍ. Entrades Exhaurides.png

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat