Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Obert el període de sol·licituds per a les subvencions d’esportistes d’elit amateurs

Es tracta d’una convocatòria d’ajuts amb un fons global de 2.000 euros que es poden sol·licitar fins al 6 d’agost i, cada esportista, pot optar fins a un màxim de 900 euros.

9 de juliol de 2024


Aquest dimecres 10 de juliol de 2024 s’ha obert el període per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d’ajuts per a esportistes amateurs que han participat en campionats d’Espanya, d’Europa, del món o Jocs Olímpics.

Per poder-hi optar cal estar empadronat a Olot, tenir menys de 35 anys, ser amateur i haver participat com a mínim en aquesta mena de campionats. Pel que fa a les disciplines, els esportistes practicants de les següents modalitats poden optar a aquesta subvenció que ofereix l’Ajuntament d’Olot, a través de la seva Àrea d’Esports: atletisme, bàdminton, ball esportiu, bowling, ciclisme, escacs, esgrima, esports de neu, esports de gel, esquí nàutic, gimnàstica, golf, halterofília, hípica, judo, karate, lluita, motociclisme, natació, piragüisme, rem, salvament aquàtic, taekwondo, tenis, tenis taula, tir amb car, tir olímpic, triatló i vela.

L’ajuda està pensada per poder donar suport econòmic als esportistes cobrint les despeses en matèria de transport i material que s’hagin generat directament per la participació en un esdeveniment esportiu tals com viatges, dietes, inscripcions o material que s’hagi portat a terme entre l’1 de setembre de 2023 i el 31 d’agost de 2024. Es tracta d'una convocatòria d'ajuts amb un fons global de 2.000 euros, i cada esportista pot optar fins a un màxim de 900 euros. Les ajudes es poden demanar fins al proper 6 d’agost.

| Aquí es pot consultar tota la informació i passos per poder formular la sol·licitud.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat