Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

ASSOCIACIÓ CATALANA D'INNOVACIÓ DEL SECTOR CARNI PORCÍ | INNOVACC

L’Associació Catalana d’Innovació del Sector Carni Porcí 'INNOVACC' és una associació empresarial que representa el clúster del sector carni porcí català i té per objectiu enfortir la competitivitat de les empreses mitjançant la innovació i la cooperació.  

L’associació es va constituir l’any 2008 i actualment pertany al registre d’Agrupaciones Empresariales Innovadoras (AEI) del Ministeri d’Indústria, al programa Catalunya Clústers d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya i disposa del certificat Eureopean Cluster Excellence Bronze Label de l’European Secretariat for Cluster Analysis.

L’entitat la formen un grup d’empreses i institucions que s’uneixen de manera voluntària i lliure per aconseguir, sense ànim de lucre, una finalitat d’interès general o particular amb la voluntat de posar en comú els seus coneixements, activitats i/o recursos econòmics. L’associació és autònoma, té personalitat pròpia i la seva organització interna i de funcionament és democràtica, amb ple respecte al pluralisme.


Web: https://www.innovacc.cat/
Població: Olot
Codi Postal: 17800
Telèfon: 972 27 25 97
President: Esteve Espuña Sargatal
Num d'associats: 96
Numero d'entitat: 37121
Adreça: C. Tomàs Lorenzana, 15
  • logo_retina-300x70
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat