Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot contracta 9 persones de suport a treballs de jardineria

Obres, Patrimoni, Política
Contractacio´Brigades1

13 d'agost de 2020


L’Ajuntament d’Olot ha contractat a 9 persones en situació d’atur per a la realització del projecte ‘Redescobrim els espais verds del barri: millora d’espais naturals i de lleure’ que permetrà mantenir i millorar els espais naturals del nucli antic d’Olot i d’altres zones de la ciutat.

La contractació d’aquesta actuació de conservació i preservació del paisatge natural s’engloba dins dels programes d’experienciació laboral de ‘Treball als Barris 2019’ i s’allargarà durant sis mesos. Les persones contractades donaran suport a les brigades municipals, s’encarregaran de col·laborar en les tasques i manteniment de les zones enjardinades, així com la gespa natural d’aquests espais i el manteniment i conservació de l’arbrat.

Treball als barrris i Aula de Recerca de Feina

A través d’aquestes tasques, el projecte s’encarrega de donar feina a persones que es trobaven a l’atur, ampliant les seves competències de base, millorant la seva autoestima i oferint una primera experiència laboral als joves.

Conjuntament amb aquest projecte i dins del mateix programa de ‘Treball als barris’, el passat dilluns 13 de juliol va començar a treballar un tècnic que s’encarregarà de l’Aula de Recerca de Feina de Les Mates de DinàmiG facilitant l’accés a les noves tecnologies per recerca efectiva de feina, oferir suport per dotar autonomia als usuaris i usuàries i la millora dels registres administratius. 

En aquest sentit, durant els pròxims sis mesos el tècnic atendrà a tots els usuaris i usuàries que visitin l’aula oberta donant-los suport tècnic pel que fa a revisió de currículums, cartes de presentació, cercadors i webs d’ocupació o ajudant-los a crear els seus perfils a les xarxes professionals de feina. Al mateix temps i mitjançant tallers, potenciarà l’autonomia dels usuaris pel que fa a la recerca de feina així com s’encarregarà d’editar continguts útils per al programa i ajudarà a difondre l’existència de l’aula en espais del barri.

En ambdós casos, la contractació està finançada per la Generalitat de Catalunya a través dels Serveis d’Ocupació de Catalunya així com pel Ministeri de Treball i Economia Social. En total, avui dia a Olot, estan en marxa tots els programes d’experienciació amb 19 persones contractades per a la realització de 5 projectes.

  • 9 En arribar a casa
  • SantMiquel_
  • EbEHJ3HX0AE-0Zt

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat