Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Mercat de Nadal d'Olot

Del 5 al 8 de desembre Olot acollirà el Mercat de Nadal adaptat a les mesures de seguretat sanitàries per la COVID-19. 

30 de novembre de 2020


Des d'aquest dissabte 5 de desembre i fins al dimarts 8, el centre d'Olot acollirà el Mercat de Nadal El Mercat de Nadal  posarà l’accent musical amb el doble concert del grup El Pot Petit, el dia 5 de desembre a les 11 h i a les 18 h, al Teatre Principal d’Olot. El Pot Petit al Teatre!, és un viatge musical, que combina teatre, titelles i humor, organitzat per DinàmiG amb la col·laboració de l’Institut de Cultura.

Les entrades pel concert de les 18 h de la tarda es van exhaurir el passat divendres dia 27 de desembre. Dimarts dia 1 de desembre a partir de les 10 h es podran comprar les entrades per a la sessió de les 11 h a través de www.descobreixolot.cat i www.olotcultura.cat. L’aforament està limitat al 50%, seguint les mesures de prevenció de la covid-19 establertes.

La segona proposta musical seran les cantades de nadales que recorreran els carrers del centre d'Olot el diumenge 6 i el dilluns 7 a la tarda de 17 a 20 hores, a càrrec de la coral Cor Cambra de Girona.  

El mercat de Nadal, conegut arreu pel conjunt de casetes de fusta on s’exposen les figures artesanes de pessebre, presenta quatre espais diferenciats de Nadal:

  • Nadal km.0 situat a la plaça Major, és un mercat consolidat des de fa anys, on s’ofereixen productes de km.0 de molta qualitat, singulars i fets de forma artesanal. El mercat comptarà amb 17 casetes d’artesans de la Garrotxa on posaran a l’abast els millors productes per regalar per aquestes festes de Nadal.
  • A la plaça d’Esteve Ferrer, hi haurà el mercat d’artesans pessebristes amb 6 casetes on s’exposaran i vendran, excepcionals figures de pessebre artesanes.
  • El mercat de Nadal omplirà de màgia de Nadal la plaça la Pia Almoina i el carrer Alfons V amb 10 parades amb tota mena de productes per decorar les llars, arbres, tions, pessebres i tota mena de decoració nadalenca.
  • I el mercat d’artesania enguany se situarà al Firal amb 24 parades de productes diversos artesans: des dels més dolços i llaminers, als més arrelats a la comarca, roba i complements.

El dilluns 7 de desembre, el mercat setmanal d’alimentació, roba i complements acompanyarà aquests 4 espais del mercat de Nadal de 9 a 14 hores i se situarà al Firalet, plaça Balmes i carrers adjacents.

Els diferents mercats comptaran amb un conjunt de mesures organitzatives per garantir la seguretat i protecció de les persones enfront de la covid-19: sistemes de control d’accessos i limitació d’aforament al 30%, punts d’entrada i sortida diferenciats, gel hidroalcohòlic disponible a tots els punts d’accés, mesures de circulació i senyalització informativa. A més, es disposarà de vigilància perquè es compleixin les normes de distanciament físic, ús de mascareta i per evitar aglomeracions.

 

 

  • MercatNadal_anunci_pages-to-jpg-0001

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat