Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Comença el Nadal Esportiu a Olot

Es portarà a terme del 22 al 31 de desembre i els infants participants gaudiran i practicaran tota mena d’activitats a l’aire lliure.

22 de desembre de 2020


Aquest dimarts 22 de desembre arrenca una nova edició del Nadal Esportiu d’Olot que s’allargarà fins al 31 de desembre. Enguany, un total de 34 infants s’han inscrit per gaudir d’aquesta iniciativa esportiva que ofereix l’Ajuntament d’Olot, a través de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure.El Nadal Esportiu és un casal multiesportiu dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys, a través del qual els menuts i menudes poden practicar i gaudir d’un munt d’activitats esportives i fisicoesportives enfocades principalment a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura com escalada, senderisme, bàsquet, ciclisme, hoquei, atletisme, patinatge o jocs de coneixença i tradicionals d’arreu d’Europa i del món.

En aquest sentit, seguint la línia d’anteriors casals esportius de la ciutat, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports així com potenciar tot un seguit d’aptituds tals com la coordinació, l’equilibri, la psicomotricitat o el joc en equip.

Seguint les mesures de prevenció i seguretat per evitar la propagació de la COVID-19 marcades per aquestes festes nadalenques per part del Govern de la Generalitat, els participants seran dividits en grups de 6 en funció de la seva edat.

L’horari del casal esportiu és de 9 a 13 i, des de l’àrea d’Esports també s’ofereix servei de monitor de 8:45 a 9 així com de 13 a 13:15 h per aquelles famílies que ho requereixin. En el cas de les activitats interiors, les pràctiques es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot.

A la web www.esportsilleure.olot.cat podreu trobar més informació i detalls d’aquest casal multiesportiu. Per dubtes o qüestions també podeu consultar amb l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO) a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc complirà i estarà subjecte a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 i de les mesures de seguretat marcades per evitar la propagació del coronavirus.

 

  • Inici Nadal Esportiu 2020. Instagram Gran.png
  • Nadal_Esportiu_2.jpg
  • Nadal_Esportiu_3.jpg
  • Nadal_Esportiu_1.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat