Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Exposició a Can Trincheria dels treballs del Postgrau en Il·lustració Científica

El postgrau està organitzat des de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot amb la col·laboració de la Fundació UdG. La mostra està formada per esbossos, llibretes de camps, material de dibuix i il·lustracions de flora, fauna, arqueologia o antropologia que han portat a terme els mateixos alumnes al llarg d’aquest passat curs.

 

31 de maig de 2021


Des d’aquest dissabte 5 de juny i fins al pròxim 4 de juliol, Can Trincheria acull l’exposició dels treballs dels alumnes del Postgrau en il·lustració científica de ciències naturals. Aquest postgrau està organitzat des de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot amb la col·laboració de la Fundació UdG.

La mostra està comissariada pels mateixos alumnes del postgrau i inclou esbossos, llibretes de camps, material de dibuix i il·lustracions de flora, fauna, arqueologia o antropologia realitzades que han portat a terme els mateixos alumnes al llarg d’aquest passat curs.

La inauguració de l’exposició serà aquest mateix dissabte 5 de juny, a les 12 h a Can Trincheria.

Mentrestant segueixen obertes les inscripcions per formar part de la 2a edició d’aquest postgrau que començarà el proper mes d’octubre. Aquest és el primer postgrau que es fa a tot Catalunya d’aquesta disciplina i en tot l’estat només n’hi ha dos més al País Basc i a Màlaga. Podeu consultar tota la informació a www.postgrauillustraciocientifica.com.

 

 

  • Exposició_Olot_Ilustració.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat