Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Una nova acció del Pressupost Participatiu Jove 2021

Els veïns i veïens d'Olot ja poden gaudir de la primera acció realitzada i finalitzada del Pressupost Participatiu Jove 2021 d'Olot. En aquest cas es tracta de la proposta presentada per la jove artista Mireia Torres, alumne de l'Escola d'Art d'Olot.

 

7 de juny de 2021


La seva idea, tal i com es pot veure a les fotografies, era il·lustrar, amb diferents siluetes de color de persones anònimes, el carreró Fluvià. Aquest carreró amagat i poc freqüentat comunica el carrer Fontanella amb el carrer Esteve Castellà i Lloveras. La finalitat d'aquest projecte és donar vida i color a aquest espai amagat i degradat de la ciutat i acompanyar a les poques persones que l'utilitzen. L'acció contrasta amb les pintades que ja hi ha havia a la paret anteriorment i que la jove artista ha preferit deixar-ho com a teló de fons d'aquesta acció artística. Durant la realització de l’acció han estat forces les persones que han interactuat amb la jove artista i que ha generat diferents reaccions, totes positives.

A banda d'aquesta acció i també dins el Pressupost Participatiu també ja s'està duent a terme el primer Concurs Literari LGTBI “Paraules sense Gènere” i s'estan preparant altres activitats proposades, gestionades i realitzades per diferents col·lectius de joves.

L’equip de tècnics i dinamitzadors d’Olot i Comarca treballen conjuntament amb el col·lectiu jove per tal de facilitar al màxim que puguin tirar endavant totes aquelles iniciatives i propostes que el jovent proposen per fer una ciutat i una comarca millors.

Podeu seguir les accions del Pressupost Participatiu Jove d'Olot en aquest blog http://idea-la.blogspot.com/

 

 

  • Foto4
  • Foto3
  • Foto1
  • Foto2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat