Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Actuació de millora al pont de Bisaroques

Obres
PontPalau.jpg

Els treballs han obligat a tallar la circulació per al pont del Palau aquest dilluns 12 de juliol. Les obres van començar la setmana passada i han de permetre millorar de l’estructura del pont del Palau.

11 de juliol de 2021


 

 

El passat dilluns 5 de juliol van començar les obres de millora del pont del Pont de Bisaroques (el pont del Palau). Els treballs permetran restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de recolzament de les bigues sobre aquest mur. També s’actuarà per refer la capa de trànsit sobre el tauler i les dues juntes del pont. Els treballs s’allargaran durant dos mesos i, durant aquest temps, no podran circular-hi vehicles. Aquest dilluns 12 de juliol ha quedat tallada la circulació de vehicles per al pont on podran continuar passant els vianants, excepte en algun dia concret en què les feines no ho permetin.

La millora del pont de Bisaroques s’afegeix a dues actuacions més que s’estan portant a terme aquests dies a la ciutat. Les obres del carrer Marià Vayreda que se centren en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià i que es preveu que tinguin una durada de 2 mesos. I el carrer Roser que s’ha de convertir en plataforma única en el tram de carrer comprès entre el Pintor Domenge fins a la Plaça del Puig del Roser. Mentre durin les obres -la previsió és d’un mes i mig- el carrer està tallat a la circulació.

  • Pont Palau
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat