Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Les propostes de la Cua del Drac continuen a Olot

Al llarg de tot l’agost segueixen les propostes de la programació cultural de la ciutat per esprémer al màxim l’estiu.

5 d'agost de 2021


L’estiu avança, ha finalitzat el mes de juliol, però les propostes de La Cua del Drac continuen a Olot amb un agost carregat de d’activitats i iniciatives per a petits i grans.

D’una banda, els contes seran els protagonistes dels dimarts d’agost a la plaça del Mig, en el marc del programa Fantàstic proposat pel restaurant El Mig 9 i la cia. Anna Roca.

D’altra banda, els dijous es podrà gaudir de la combinació de música i ball amb gastronomia gràcies a les propostes Engresca’t del Mig 9 a la plaça del Mig i amb el Country Line Dance Social a les 21.30 hores al Firal d’Olot.

Paral·lelament, el grup casteller de la ciutat, els Xerrics, convida a tots els interessats a descobrir el món casteller cada divendres al vespre durant aquest mes a la plaça d’Esteve Ferrer i, al mateix temps, segueixen vigents les propostes de sopar concerts a la fresca del Festival Atura’t a la terrassa d’El Nou Firalet.

Els dissabtes és el torn de les visites guiades i les activitats de descoberta del patrimoni cultural i natural de la ciutat fent ruta al volcà Montsacopa, gaudint dels colors del verd, descobrint en família les bestioles de nit o gaudint dels vespres modernistes, entre d’altres. A la nit està previst que el Firal d’Olot s’ompli de sardanes a partir de les 21 h gràcies a les propostes de l’Agrupació Sardanista d’Olot.

Per últim, la música també continuarà cada diumenge d’aquest mes d’agost. Es podrà escollir entre les actuacions de Música al Parc a les 18.30 hores al Parc Nou o la música de tots els temps per gaudir i ballar amb el cicle Cançons de Sempre a les 19 hores al Firal d’Olot.

A més, el Mercat Olot Antic s’instal·larà el segon dissabte d’agost a la plaça de l’Hospital perquè tothom que ho desitgi pugui adquirir objectes antics, de brocanter i de col·leccionisme i, en darrer lloc, la Botiga al Carrer organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) acabarà de posar el punt i final a un estiu complet el 28 d’agost a l’eix comercial de la ciutat.

Es pot consultar tota la programació de La Cua del Drac a www.descobreixolot.cat.

 

 

  • Cua_Drac_1.png
  • Cua_Drac_3.jpg
  • Cua_Drac_2.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat