Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Consulteu la Guia d'Activitats Extraescolars 5PM per al curs 2022-2023

Les famílies, infants i joves ja poden trobar totes les activitats que s’oferiran el curs vinent gràcies a aquesta guia en línia. A més, s'han repartit 5500 postals amb passatemps a escoles i instituts de la ciutat per promocionar la plataforma interactiva.

5 de setembre de 2022


El passat mes de juny, DinàmiG i l’Ajuntament d’Olot van presentar un any més el catàleg en línia de tota l’oferta extraescolar pública i privada de la ciutat d’Olot: la www.guia5pm.com, on s’ofereixen una seixantena d’activitats. Disposa, a més a més, d’un cercador interactiu que permet definir o seleccionar part de l’oferta segons criteris d’edat, tipologia d’activitat, horari o paraula clau. La plataforma inclou imatges i vídeos de les empreses, activitats i experiències proposades.

En total, la guia compta amb la participació d’una cinquantena d’empreses i entitats que ofereixen més de seixanta propostes. Com cada any, diverses entitats, associacions, empreses i centres proposen una varietat d’activitats, que van des de les arts escèniques i la dansa fins a les arts plàstiques i creatives, passant pels àmbits de robòtica, esports, idiomes, informàtica, mecanografia, música o suport per l’estudi, entre altres.

«Entenem la Guia 5PM com la plataforma de referència per a famílies, infants i joves a l’hora de descobrir i escollir entre tota la varietat i riquesa d’activitats que tenen a la ciutat. A més, obrim aquesta guia tant a empreses com a entitats i associacions, així com a qualsevol centre que ofereixi l’oportunitat de sumar en l’educació i el lleure dels nostres infants i joves», declara la regidora de Comerç i Empresa de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias.

Per donar a conèixer la guia, també s'ha portat a terme una campanya promocional dirigida a totes les escoles i instituts d’Olot  focalitzada a final de curs. En concret, es van repartir 5500 postals amb passatemps a 14 centres educatius per tal que infants, joves i famílies interactuïn amb la guia i escullin de la millor manera possible les activitats extraescolars de cara al curs vinent. 

 

  • Guia5PM_2022

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat