Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Ser d'Olot torna a tenir premi!

Aquest dilluns 12 de setembre es posa en marxa una nova campanya de reactivació econòmica i de suport als establiments de la ciutat. Les 1.500 primeres persones d’Olot que facin una compra de 30 € combinant dues categories del Garrotxa Approp rebran 30 € més per gastar als establiments de la ciutat inclosos a l’aplicació.

12 de setembre de 2022


Donada l’evolució i l’impacte de la pandèmia generada per la Covid-19 i amb l’objectiu de reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de la ciutat, l’Ajuntament d’Olot posa en marxa la campanya + 30€. Amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot s’impulsa aquesta iniciativa que vol incentivar la compra en els allotjaments, restaurants, comerços, serveis i activitats de cultura i oci de la ciutat.

D’aquesta manera, amb la campanya + 30€ les persones a partir de 16 anys empadronades a Olot que facin una compra de 30 € combinant dues categories de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 30 € més per gastar-se als establiments de la ciutat. Un total de 1.500 persones es podran beneficiar de la campanya, que comença aquest dilluns 12 de setembre i finalitzarà el 27 de novembre de 2022. Per acollir-s’hi cal tenir 16 anys o més, està empadronat a Olot en el moment d’inici de la campanya i ha de tenir el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp. Han de fer una despesa mínima inicial de 30 € combinant categories diferents de l’app, és a dir, un restaurant i un comerç o una activitat cultural i un allotjament... en qualsevol establiment adherit a la plataforma Garrotxa Approp i si és dels 1.500 primers, l’aplicació li generarà una guardiola a banda amb els 30 € per gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. Cada persona tindrà dret a un únic val regal.

Amb aquesta acció s’espera generar un impacte mínim de 90.000 € per als establiments de la ciutat.

 

Garrotxa Approp: Més de 90 establiments i 7.700 usuaris

Garrotxa Approp és una aplicació promoguda per l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Placers d’Olot i DinàmiG que permet als compradors acumular un 3% de les compres fetes als establiments locals adherits al projecte i utilitzar-los en properes compres en la mateixa xarxa d’establiments amb l’objectiu de fomentar el consum local a la Garrotxa.

Actualment, l’aplicació compta amb més de 90 establiments, té més de 7.700 usuaris donats d’alta des de la seva posada en marxa el mes de novembre del 2020. Paral·lelament, més de 2,8 milions d’euros s’han gestionat mitjançant l’app, retenint d’aquesta manera la despesa i donant vida a comerç local i de proximitat.

Els establiments que vulguin adherir-se al Garrotxa Approp poden fer-ho a través de la pàgina web garrotxaapprop.cat. Per dubtes o suport poden enviar un correu electrònic a gestio@garrotxaapprop.cat o trucar al 972260152.

Tota la informació de la campanya + 30€ es pot consultar a www.descobreixolot.cat.

 

 

  • CampanyaOlot+30
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat