Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Setmana de l’Educació Inclusiva de la Garrotxa

SetmanaEscolaInclusiva_

El diumenge 2 d’octubre a les 19h al cràter del volcà Montsacopa d’Olot es donarà el tret de sortida a una setmana dedicada al treball sobre l’Educació Inclusiva. Una setmana de formació, de treball i de compartir mirades sobre un tema de molta actualitat. 

 

25 de setembre de 2022


Del dilluns 3 al divendres 7 d’octubre, la Garrotxa es convertirà en l’espai de referència per al debat al voltant de l‘Educació Inclusiva. Xapeicat -la Xarxa de Professionals de l’Educació Inclusiva de Catalunya- organitza aquesta iniciativa que compta amb la col·laboració de la Residència Faber, el Departament d’Educació i l’Ajuntament d’Olot.

 

La Setmana de l’Educació Inclusiva neix amb l’objectiu de prendre compromisos per posar en pràctica accions educatives i inclusives. Serà l’oportunitat de sentir diferents maneres de viure i veure la inclusió educativa des de professionals de l’àmbit educatiu amb trajectòries reconegudes sobre el tema i d’altres no tan reconegudes però igual d’important: l’alumnat, les escoles, els claustres, els equips psicopedagògics de la demarcació, les famílies, compartidores, equips directius…

 

Durant tota la setmana, s’han programat activitats destinades als diferents membres de la comunitat educativa. Es pretén reflexionar i prosperar en la implementació del model d’educació inclusiva a Catalunya a partir de xerrades, debats i altres activitats en un format gens tradicional.

 

Molts actors i actrius en una setmana on el foc serà el fil conductor i les ganes de fer les coses millor, l’element motor. Buscar l’equitat en la diferència, l’objectiu. La Setmana de l’Educació Inclusiva de la Garrotxa es clausurarà el dissabte 8 d’octubre amb una matinal a la Sala Torín on es posaran en comú les conclusions i els compromisos adquirits.

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat