Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Comencen les inscripcions per l'Estiu Riu

A partir d'aquest dimarts 2 de maig, ja es poden fer inscripcions per a les activitats d'aquest estiu a Olot. 

 

2 de maig de 2023


La Guia Activa l’Estiu, elaborada pel Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, agrupa totes les activitats educatives de lleure que s’organitzen durant el període de vacances estivals a Olot i comarca. Hi ha propostes per a infants i joves menors de 18 anys dissenyades i creades per professionals de cada sector. En el cas d'Olot, la guia inclou el programa 'Estiu Riu' amb totes les propostes que es porten a terme a la ciutat.

Organitzades tant per ajuntaments de la Garrotxa, com per entitats socials, culturals, esportives i de lleure, i també empreses del sector educatiu, la guia recull totes les iniciatives amb l’objecti que cada família trobi una activitat adaptada a les seves necessitats amb la voluntat de fer de l’estiu un temps de gaudi i, al mateix temps, una oportunitat per adquirir noves experiències i aprenentatges. En aquesta edició de 2023, la Guia Activa l’Estiu recull prop de 90 activitats diverses. Es pot consultar a través d'aquest enllaç

 

Inscripcions a partir d'aquest dimarts 2 de maig

En el cas de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot (Estiu Riu), totes les inscripcions es faran a través d’Internet (http://estiuriu.olot.cat o www.olot.cat), utilitzant preferentment el navegador Mozilla Firefox del 2 de maig a les 9 h fins a les 24 h de diumenge dia 14 de maig de 2023.

Tot i així, a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament d’Olot situades, per a aquesta ocasió, a l’Hospici, carrer de l’Hospici, 8, hi haurà un equip de persones que us facilitaran aquest tràmit del 2 de maig, a les 9 h, fins al 12 de maig, a les 15 h. L’horari habitual serà de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Per a qualsevol consulta, dubte o informacó sobre les activitats d'Estiu Riu podeu trucar al telèfon 679 200 754 de 2/4 de 10h a 2/4 de 3h tots els dies laborables.

 

 

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat