Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Viu la Setmana del Comerç d’Olot

L’Associació de Comerciants d’Olot impulsa una setmana dedicada exclusivament al comerç que també comptarà amb el Shopping Dia&Nit. S’han previst formacions, jornades de networking, entrega de reconeixements, intercanvi d’experiències i regals per als usuaris i usuàries del comerç local d’Olot.

6 de juny de 2023


Una setmana dedicada exclusivament al comerç olotí; això és la Setmana del Comerç d’Olot, que es portarà a terme del 12 al 18 de juny de 2023. Enguany, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO Olot) impulsa aquesta activitat inèdita amb la voluntat de crear xarxa entre els comerciants, potenciar contactes entre ells i elles i promoure la formació d’aquest col·lectiu empresarial amb un conjunt de xerrades, formacions i intercanvi d’experiències.

L’activitat finalitzarà el pròxim dissabte 17 de juny amb el Shopping Dia&Nit, una jornada comercial completa que comptarà amb regals per usuaris i usuàries del comerç local de la ciutat.

La Setmana del Comerç arrencarà el pròxim dimarts 6 i 13 de juny amb la formació ‘Inicia’t a la venda i potencia les teves habilitats comercials’ que es portarà a terme de les 14.30 a 17 h a la FES d’Olot Organitzada per l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria de DinàmiG i la Diputació de Girona, aquesta formació està inclosa en el programa CoCreix, del PECT «Girona, ecosistema innovador» de la Diputació de Girona i que compta amb el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, dins del programa operatiu FEDER.

Dimecres 14 de juny de 14:30 a 17:00 a Manxa Bricolatge i Llar tindrà lloc una sessió de motivació a càrrec de Carles Martí, consultor i formador comercial, sobre el comerç de proximitat a l’era del neuromàrqueting.

Dijous 15 de juny a les 20 h l’Espai Cràter acollirà la ‘Jornada d’intercanvi d’experiències’; una trobada entre els comerciants de la ciutat. La jornada, conduïda per Carles Martí, permetrà presentar diversos models comercials d’èxit de la ciutat com Magatzems Olot i Cal Marxant. A més, també s’entregaran els reconeixements a la trajectòria, innovació i col·laboració entre els comerciants olotins.

Dissabte 17 de juny serà el torn del Shopping Dia&Nit, una jornada completa dedicada a totes aquelles persones que vulguin gaudir del comerç local de la ciutat. Durant tot el dia, les persones que comprin en algun dels locals associats a l’ACO podran omplir una butlleta i participar al sorteig d’ un xec de 300 € i un àpat a Les Cols.

Els usuaris i usuàries hauran de dipositar la butlleta a partir de les 19 h a l’espai de l’ACO que s’habilitarà a la Plaça Rector Ferrer i, posteriorment, a les 12 de la nit es portarà a terme el sorteig. Per participar-hi és necessari disposar de butlleta segellada i mostrar el tiquet de caixa corresponent.

A més i com  a gran novetat, per compres superiors a 20 euros, els clients podran optar a realitzar una tirada a la ruleta de l’Associació de Comerciants que tindrà a la Plaça Rector Ferrer de les 19 fins a les 24 h.

La ruleta oferirà diversos premis com xecs regal de 5, 10,  25 o 50 euros; embotits; vins; escumosos o àpats i estarà acompanyada d’animació musical amb el RewingDJ que tocarà des de les escales de Sant Esteve.

A part, durant tot el dissabte 17, els establiments associats restaran oberts fins a les 23 o 24 h de la nit.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat