Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Consulteu la Guia d'Activitats Extraescolars 5PM per al curs 2023-2024

Les famílies, infants i joves ja poden trobar totes les activitats que s’oferiran el curs vinent gràcies a aquesta guia en línia. A més, s'han repartit 5660 postals amb mots encreuats a escoles i instituts de la ciutat per promocionar la plataforma interactiva.

1 d'agost de 2023


El passat mes de juny, DinàmiG i l’Ajuntament d’Olot van presentar el catàleg en línia de l’oferta extraescolar pública i privada de la ciutat d’Olot: www.guia5pm.com, que inclou una seixantena d’activitats. La plataforma disposa d’un cercador interactiu que permet definir o seleccionar part de l’oferta segons criteris d’edat, tipologia d’activitat, horari o paraula clau. La plataforma inclou imatges i vídeos de les empreses, activitats i experiències proposades i es pot consultar a través de qualsevol dispositiu i és disponible durant tot l’any.

En total, enguany la guia ha comptat amb la participació de 55 empreses i entitats que ofereixen més de seixanta propostes. Com cada any, diverses entitats, associacions, empreses i centres proposen una varietat d’activitats - que van des de les arts escèniques i la dansa fins a les arts plàstiques i creatives, passant pels àmbits de robòtica, esports, idiomes, informàtica, mecanografia, música o suport per l’estudi - entre altres. Aquestes darreres setmanes s’han incorporat quatre nous centres i entitats que han programat activitats com: anglès, millora de les tècniques d’estudi, activitats dirigides de gimnàs, guitarra, cant i ukelele.  

“Entenem la Guia 5PM com la plataforma de referència per a famílies, infants i joves a l’hora de descobrir i escollir entre tota la varietat i riquesa d’activitats que tenen a la ciutat. A més, obrim aquesta guia a qualsevol centre que ofereixi l’oportunitat de sumar en l’educació i el lleure dels nostres infants i joves”, declara la regidora d’Ocupació, Empresa, Formació, Comerç, Turisme i Talent de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias.

Per donar a conèixer la guia s'ha portat a terme una campanya promocional dirigida a totes les escoles i instituts d’Olot. En concret, s’han repartit 5660 postals amb mots encreuats a 14 centres educatius per tal que infants, joves i famílies interactuïn amb la guia i escullin de la millor manera possible les activitats extraescolars de cara al curs vinent. Per assegurar la seva màxima difusió també s’ha portat a terme un reforç augmentat la visibilitat de les activitats a xarxes socials de les administracions vinculades.

 

 

  • F1kh5fvX0AAs3Xq

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat