Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

S’inicia el procés de selecció per cobrir sis places d’agent a la Policia Municipal d’Olot

La de cultura general i teòrica ha estat la primera de les proves del procés de selecció que ha començat aquest matí. 82 persones s’han presentat al concurs que permetrà la incorporació de sis agents a la Policia Municipal d’Olot. 

19 de setembre de 2023


La Sala Torín d’Olot ha acollit aquest dimarts 19 de setembre de 2023 a les 9 h del matí la primera prova del procés selectiu per cobrir sis places d’agent a la Policia Municipal d’Olot.

La primera fase del procés selectiu ha estat la prova de cultura general i teòrica i, tal com marquen les bases del procés selectiu, continuaran amb les proves d’aptitud física, psicotècnica i prova de personalitat i competències. Els/les aspirants hauran d’acreditar el certificat de nivell intermedi de català (B2 del MERC). En cas de no disposar-ne, hauran de realitzar la prova per confirmar-ne el seu coneixement. Per poder-se presentar a la convocatòria, els sol·licitants havien de disposar del títol de batxillerat, tècnic o un altre d’equivalent o superior i estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A2 i B, entre altres.

En total, aquest dimarts 82 aspirants han iniciat les proves. Les sis persones que obtinguin la millor puntuació hauran de superar el curs de formació bàsica que durant nou mesos es realitza a l’Escola de Policia de Catalunya per, a posterior, es entraran a formar part del cos de la Policia Municipal d’Olot.

D’aquesta manera, es dona compliment a la voluntat del Consistori d’augmentar la plantilla del cos policial per donar resposta a les necessitats actuals i permetre la creació de noves unitats com la Unitat Operativa especialitzada -que treballarà principalment en els torns de tarda i nit per fer front a l’incivisme i millorar la seguretat ciutadana de la ciutat- així com la consolidació de la Unitat Canina.

 

 

  • Policia_1_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat