Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Oferta dels cursos del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa per al nou any

El proper 19 de desembre comencen les matrícules dels cursos del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. El dia 19 es faran les inscripcions dels alumnes antics (del curs passat), i els dies 20 i 21 dels alumnes nous, que han d’haver fet, prèviament, una prova de nivell excepte que no parlin gens de català i tinguin un perfil inicial o de Bàsic 1.

29 de novembre de 2023


Les inscripcions es poden fer directament des del web cpnl.cat/inscripcions o presencialment al Servei de Català, amb una hora donada per tal que no s’acumuli massa gent de cop a les oficines.

En el segon trimestre del curs s’ofereixen 10 cursos presencials: de nivell bàsic, elemental i intermedi. El nivell de suficiència (C1) només s’ofereix en línia, amb un tutor. El proper mes de febrer tornarà a haver-hi un període d’inscripció per als cursos de C2 més intensius.

Tota la informació és al web www.cpnl.cat/olot-garrotxa, i també es pot trucar al telèfon del Servei, el 972 27 09 02,  o passar per l’edifici de Can Monsà, al carrer  de Joan Pere Fontanella, 3, d’Olot, per saber-ne més detalls.

 

 

  • Difusió Olot desembre
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat