Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Jornades de portes obertes als centres d’educació infantil, primària i secundària d’Olot

Els centres educatius de la ciutat han organitzat de manera coordinada jornades de portes obertes, visites i xerrades informatives per donar a conèixer les característiques d’aquests estudis així com les seves instal·lacions.

13 de febrer de 2024


Com cada any, l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, ha coordinat amb els centres educatius de la ciutat l’organització i difusió de les Jornades de Portes Obertes adreçades a les famílies amb fills o filles que hagin de cursar educació infantil, primària, secundària obligatòria o que vulguin de canviar de centre educatiu.

Les sessions es porten a terme anualment durant els mesos de febrer i març i són una oportunitat perquè les mares i pares de la ciutat puguin conèixer amb profunditat els diversos centres educatius d’Olot, els seus espais, instal·lacions i projectes educatius. Podeu trobar totes les activitats previstes a la pàgina web de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, al web de l’Ajuntament d’Olot i a les seves xarxes socials, així com a través de la pàgina web de cada centre educatiu.

Enguany, el període de preinscripció serà del 6 al 20 de març en el cas del segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària, i del 8 al 20 de març per a Educació Secundària Obligatòria. El regidor de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, Josep Quintana, destaca com aquesta iniciativa permet “donar a conèixer els projectes educatius, instal·lacions, serveis i funcionament dels equipaments perquè les famílies de la ciutat puguin disposar del màxim d’informació possible i de la forma més àgil i directe per prendre la seva decisió”. Aquestes jornades són especialment importants i interessants per a les famílies que comencen ensenyaments nous, com els casos d’I3 i 1r d’ESO, ja que són una bona manera d’obtenir un primer contacte amb l’espai i els equips docents.

Per a més informació relacionada amb la preinscripció escolar es pot contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot a través de l’adreça de correu electrònic ome@olot.cat o el telèfon 972 27 00 49.

 

 

  • 1
  • 6
  • 7
  • 8

    + 1

  • 9
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat