Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

S'anul·len les Festes del Tura 2020

Comunicació, Història, Joventut, Patrimoni
AnulacioFestesdelTura

17 de juliol de 2020


L’Ajuntament d’Olot ha treballat aquests últims mesos en la programació de les Festes del Tura 2020. Des de l’Àrea i la Comissió de Festes s’ha acordat amb les entitats les característiques de cada acte i la possibilitat de mantenir-lo d’acord amb les mesures per evitar la propagació de la COVID o bé si s’optava per la seva suspensió. A partir d’aquí, s’han definit diferents escenaris per fer possibles unes Festes del Tura 2020 adaptades al protocol de prevenció de la COVID. Passaven des de l’anul·lació dels actes més multitudinaris i l’adaptació de la resta de programació a les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries (s’estava ultimant l’organització de concerts en espais tancats i amb aforament limitat) a la suspensió total de les Festes.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries que demanen evitar situacions d’aglomeracions que puguin generar futurs rebrots de la COVID-19, l’Ajuntament d’Olot ha decidit anul·lar les Festes del Tura d’aquest any. Tots els grups amb representació al Consistori han acordat que aquest any no hi haurà Festa Major.

L’Ajuntament d’Olot s’ha posat en contacte amb les entitats que organitzen actes a les Festes del Tura per comunicar-los aquesta decisió i instar-los perquè reprenguin l’organització d’activitats de cara al 2021. El Consistori també es reunirà amb les associacions que tenien barraques a les últimes edicions de Festes per donar-los suport perquè puguin mantenir la seva activitat habitual al llarg de l’any.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat