Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Tots Sants a Olot

El cementiri de la ciutat acull l'acte en record als difunts i que consisteix en una ofrena floral i la interpretació de poemes amb l'acompanyament musical de l'Escola de Música Xavier Montsalvatge d'Olot.

31 d'octubre de 2022


Com és habitual, cada 1 de novembre l'Ajuntament d'Olot organitza un acte al cementiri de la ciutat en record de tots els veïns i veïnes difuntes. Enguany, l'acte consisteix en diferents parlaments, una ofrena floral, la lectura i interpretació de poemes a càrrec de Margarida Arau i actuacions musicals dels alumnes de La Camerata de l'Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge d'Olot.

Pel que fa als accessos al cementiri, recordar les diverses zones d'aparcament habilitades. Per una banda, el pàrquing situat a l'inici del camí del Montsacopa estarà reservat per als vehicles de persones amb mobilitat reduïda.

Les persones amb dificultats de mobilitat també podran aparcar a la plaça de Manuel Marcillo, on hi haurà voluntaris de Protecció Civil per tal de facilitar l'accés dels ciutadans al cementiri. A part, els terrenys del costat de l'escola del Morrot també es podran fer servir d'aparcament durant aquesta diada.

 

 

  • _5_
  • _4_
  • _1_
  • _2_

    + 1

  • Tots Sants a Olot_Genèric_Imatge
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat