Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El Tió Arriba a Olot

Un any més, l’Associació de Comerciants organitza la tradicional ‘Cagada del Tió’ amb la voluntat de celebrar les festes nadalenques i potenciar el comerç de proximitat. A més, s’ha programat un concurs d’aparadors, actuacions musicals i la campanya ‘Per Reis, regals dels comerços’

17 de desembre de 2022


Un any més, l’Associació de Comerciants d’Olot tornar a escalfar motors per les festes nadalenques. Per això, han impulsat un conjunt d’activitats entorn la festivitat de Nadal com la campanya promocional nadalenca ‘Per Reis, regals dels comerços’ o la ‘Cagada del Tió’. D’aquesta manera, els comerciants volen donar l’oportunitat a què els clients del comerç local d’Olot puguin optar a un gran premi, coincidint amb les festes nadalenques.

D’una banda, de l’1 al 30 de desembre totes les persones que comprin a qualsevol establiment associat a l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) podran omplir una butlleta que els donarà opcions a aconseguir un dels 4 premis. Els participants hauran de dipositar a les urnes que trobaran als mateixos establiments la seva butlleta i, entre totes les persones participants, s’oferiran 4 premis de 600 € cadascun d’ells. Enguany, l’entitat ha fet un lleuger canvi i, en comptes d’un sol premi per valor de 2.400 €, se n’entregaran 4 i els afortunats o afortunades disposaran únicament de 6 hores per poder-ne fer ús als comerços associats a l’ACO.

El sorteig es portarà a terme el divendres 30 de desembre a les 12 h a la plaça 1 d’octubre. Una mà innocent s’encarregarà de seleccionar les 4 butlletes de l’urna i des de l’ACO es posaran en contacte amb les persones afortunades.

Si el guanyador o guanyadora no està present en el sorteig, es faran tres trucades telefòniques. En cas que no es localitzi a la persona, s’escollirà una altra butlleta amb el mateix procediment, fins a trobar una persona que respongui. El mateix divendres 30 de desembre a les 18 h les persones guanyadores podran començar a fer ús del seu premi i disposaran de temps fins dissabte, 31 de desembre al matí.

 

La Gran Cagada del Tió canvia de format

L’Associació de Comerciants d’Olot també organitza la Gran Cagada del Tió. Ha tingut lloc aquest diumenge 18 de desembre a partir de 2/4 de 5h de la tarda al Firal amb una gran acceptació de famílies que no s'han volgut perdre l'oportunitat de participar-hi.

 

Concurs d’aparadors de Nadal i actuacions musicals

Paral·lelament, de l’1 al 30 de desembre es portarà a terme el concurs d’aparadors de Nadal. Tots els establiments comercials que ho desitgin poden participar-hi i els guanyadors/guanyadores es donaran a conèixer el mateix 30 de desembre a la plaça 1 d’octubre. En aquest cas, hi haurà dos guardons per als comerciants, un que s’obtindrà a partir dels criteris del jurat que s’encarregarà d’avaluar les propostes i un segon que s’obtindrà a través de les votacions obtingudes a les xarxes socials. Els comerciants afortunats i afortunades podran gaudir d’una experiència - àpat i estada – gràcies a la col·laboració de l’ACO amb Turisme Garrotxa i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Per últim, el 10, 17 i 23 de desembre de 17 a 20 h es portaran a terme actuacions musicals pel centre de la ciutat a càrrec de la Coral Fructus Temporis, la Coral de Mieres i l’alumnat de La Quarta Paret.

 

 

  • Tio1_
  • Tio3_
  • Tio4_
  • Tio2_

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat