Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Inici d’una nova fase de les obres del carrer Hospici, Plaça Mora i Antoni Llopis

Amb l’entrada al mes de juliol, comença una nova fase dels treballs de millora d’aquest sector. Afectaran al carrer Antoni Llopis -des del carrer Hospici al del Rengle- i s’afegiran als que ja hi ha en marxa en aquests moments. S’inicia així la segona fase d’aquesta actuació, que forma part del projecte de ‘Dinamització comercial, turística i urbana d’Olot des del centre històric’ finançat amb fons Next Generation.

30 de juny de 2024


Aquest dilluns 1 de juliol comença la segona fase de les obres de millora del carrer Hospici, Plaça Mora i Antoni Llopis. Els treballs se centraran en l’espai comprès entre el carrer Hospici fins al Rengle. Tot i que els primers dies d’aquesta setmana els vehicles hi podran circular, a partir del dimecres 3 de juliol, amb l’obertura d’una rasa, el carrer quedarà definitivament tallat. 

Mentre durin els treballs -que es preveu que durin unes tres setmanes- es veurà afectat l’accés i sortida dels pàrquings ubicats al carrer Antoni Llopis i la residència Montsacopa.

Les obres d’aquesta fase també obligaran a canviar la ubicació del Mercat del Rengle. Mentre durin els treballs, les parades es traslladaran a la Plaça Hospital.

 

Afectació de les obres

Les obres d’aquesta segona fase, que s’inicien aquesta primera setmana de juliol, s’afegiran a les que van començar a principis d’abril i que es continuen executant en aquests moments al carrer Hospici.

 

 planol hospici x nota informativa_1.jpg

 

L’Ajuntament d’Olot impulsa aquesta actuació de millora del carrer Hospici, plaça Mora i Antoni Llopis dins del projecte de dinamització comercial del Nucli Antic.

És un dels 4 projectes que s’han concedit a tot Catalunya que obtenen una subvenció dels Fons Next Generation EU.

| S’anirà informant de qualsevol canvi en el desenvolupament de les obres. Podreu seguir l’actualitat dels treballs a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot i les xarxes socials. En cas de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Territori al 972 279 124 o bé a la Policia Municipal al 972 27 91 33.

 

 

  • A_1_
  • A_2_
  • A_3_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat