Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Campament i Cavalcada Reial

Sliders Web Nova (30).jpg

 

______

Campament reial

 

S’instal·larà a la Plaça Clarà els dies 2, 3 i 4 de gener. Per accedir-hi només serà necessari disposar de les entrades gratuïtes que es poden adquirir per internet.

Les entrades es podran aconseguir des del divendres 30 de desembre a partir de les 10 h del matí a través de la pàgina web d’Olot Cultura

 

  • Es podran agafar un màxim de 4 entrades per persona, amb excepció dels menors de 3 anys que no caldrà que disposin d'entrada.
  • Com en anteriors edicions, no hi haurà entrega física d'entrada.
  • S’habilitarà una cua paral·lela durant el campament per a les famílies que no disposin d'entrada i s’aniran intercalant els accessos al recinte.

 

 

  • 5
  • 7P7A3663_
  • 7P7A3633_

______

Cavalcada reial

 

El Centre Cultural Els Catòlics d'Olot és l'encarregat d'organitzar, des de fa més de 70 anys, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a la ciutat d'Olot, amb la Cavalcada i el Campament Reial.

 

 

 

 

______

Recorregut

 

El 5 de gener a la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar – acompanyats de més de 300 patges i princeses – faran el recorregut habitual pels carrers d’Olot.

Sortiran de la plaça Clarà a les 18:30 h enfilaran el carrer Mulleras, continuaran pel carrer Serra Ginesta, pujaran el Carrer Major i, ja a peu, passaran pel Passeig d'en Blay fins a arribar als tres trons reials, que estaran situats al Firal Petit.

 

 

 

 

Enllaços relacionats 

 ______

Concurs de fanals Miquel Gou

 

Serà després de la Cavalcada i hi podran participar tots els nens i nenes que ho desitgin, sempre i quan presentin fanals de fabricació casolana. Un cop els reis s’hagin assegut als trons es lliurarà el fanal als patges que els recullin al Petit Firal. Cada concursant rebrà un petit obsequi per haver-hi participat. El jurat format per artistes locals faran públic el veredicte a les 21 h.

 

 

 ______

Cartes als Reis d’Orient

 

Per a tots els nens i nenes que vulguin fer arribar la seva carta als Carters Reials, la podran deixar a les bústies que s’habilitaran a l’interior i a l’exterior del campament reial, i també es pot enviar per correu electrònic a través del següent enllaç.

| reis@olot.cat

 

 

 

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat